top of page

 

</> VirtualStudio®

"Een SDK die niet begrijpelijk is, is niet bruikbaar..."
 

Jorian Vink, Lead Developer Game-based Training

INTUÏTIEVE INTERFACE

Onze SDK beschikt over een intuïtieve interface die het ontwikkelingsproces stroomlijnt, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van boeiende inhoud zonder te verzanden in technische complexiteiten.

VEELZIJDIGE INTEGRATIE

VirtualStudio® SDK kan naadloos worden geïntegreerd met populaire game-engines en ontwikkelingsplatforms, waaronder Unity en Unreal Engine, zodat u met uw reeds bekende tools kunt werken.

ACTIVA BIBLIOTHEEK

Krijg toegang tot een uitgebreide bibliotheek met 3D-modellen, omgevingen, animaties en audio-items om uw trainingssimulaties te verbeteren. Van levensechte omgevingen tot interactieve personages, onze bibliotheek heeft alles wat je nodig hebt om immersieve ervaringen te creëren.

SCHAALBARE OPLOSSINGEN

Of u nu een enkele trainingsmodule of een heel curriculum ontwikkelt, VirtualStudio® SDK biedt schaalbare oplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Bouw aangepaste ervaringen die zijn afgestemd op de trainingsdoelstellingen en de doelgroep van uw organisatie.

Kenmerken

Voordelen

Klaar om een revolutie teweeg te brengen in uw trainingsprogramma's met immersieve game-based trainingen?

Ontdek de mogelijkheden met VirtualStudio® SDK en ontgrendel een nieuwe leerdimensie. Sluit u aan bij toonaangevende organisaties over de hele wereld die de kracht van VirtualStudio® SDK benutten om hun trainingsinitiatieven naar een hoger niveau te tillen.

Transformeer training met immersieve ervaringen


Bij BlueTea zijn we van mening dat leren boeiend, effectief en altijd toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we de VirtualStudio® Software Onwikkel Kit (SDK) ontwikkeld, waarmee externe softwareontwikkelaars eenvoudig immersieve game-based trainingen kunnen creëren

Wat is VirtualStudio SDK?

 

VirtualStudio® SDK is een krachtige toolkit die is ontworpen om de ontwikkeling van immersieve trainingssimulaties te vereenvoudigen. Of u nu een doorgewinterde ontwikkelaar bent of net begint, onze SDK biedt de tools en bronnen om uw trainingsideeën tot leven te brengen...

BOEIENDE LEERERVARINGEN

Door gebruik te maken van de kracht van immersieve technologieën, kunt u met VirtualStudio® SDK trainingservaringen creëren die de aandacht en actieve betrokknheid van de cursisten bevorderen.

EFFECTIEVE KENNISOVERDRACHT

Dompel cursisten onder in realistische scenario's waarin ze kennis en vaardigheden kunnen toepassen in een risicovrije omgeving, wat leidt tot een betere retentie en overdracht van kennis naar situaties in de echte wereld.

KOSTENEFFICIËNTE ONTWIKKELING

Onze SDK stelt ontwikkelaars van alle vaardigheidsniveaus in staat hun creativiteit de vrije loop te laten en te innoveren op het gebied van training en onderwijs. Of u nu een solo-ontwikkelaar bent of deel uitmaakt van een team, VirtualStudio SDK voorziet u van de tools die u nodig heeft om te slagen

ERVAREN ONTWIKKELAARS

Onze SDK stelt ontwikkelaars van alle vaardigheidsniveaus in staat hun creativiteit de vrije loop te laten en te innoveren op het gebied van training en onderwijs. Of u nu een zelfstandige ontwikkelaar bent of deel uitmaakt van een team, VirtualStudio SDK voorziet u van de tools die u nodig heeft om te slagen

bottom of page